Ga naar de inhoud

Terugblik workshops borduren

bordurenDe workshop Kaart Borduren op 22 juli was een succes: er waren 16 deelnemers en een bijzonder gezellige sfeer. Annely Vos is een goede en vriendelijke docente, zij zorgt er voor dat het geen thee- en kletskransje wordt. Ze geeft duidelijk uitleg en loopt regelmatig langs de dames om te kijken of het goed gaat met de opdracht. Het resultaat hiervan is te zien in ons museum van 5 december tot en met 2 januari 2016.

Om 12.15 uur gingen de laatste dames weg met een voldaan gevoel en veel positieve reacties op de workshop en de tentoonstelling. Er waren dames bij die nog nooit in ons museum waren geweest, een goede PR.

Er kwamen ook nog twee dames uit Ridderkerk met het artikel uit het AD in de hand. Zij dachten dat we alle dagen geopend waren. De dames waren heel blij dat ze toch naar binnen mochten, jammer dat de berichtgeving in de regionale pers dikwijls heel summier is voor wat betreft de openingstijden en adres.

De workshop Theezakje Borduren van donderdag 20 augustus was eveneens een groot succes. Er waren 21 deelneemsters.

Het was prachtig weer en een goed gevuld Voorhuis. Het was weer een leerzame en gezellige morgen met een goede leidinggevende, zij zorgde ervoor dat het geen kippenhok werd.

We kregen veel complimenten over de expositie, ons mooie museum en de goed verzorgde workshop. Deels is dit compliment voor Annely, zij presenteert de workshop heel professioneel en deels voor ons museum: een ruime opzet, veel licht, drie consumpties, bezichtiging expositie.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Museum Het Voorhuis gesloten op 6 juni

I.v.m. wisseling van expositie is Museum Het Voorhuis gelsoten op dinsdag 6 juni. Zaterdag 10 juni bent u van harte welkom om Museum Het Voorhuis te bezoeken waar dan de…

Herdenking Oorlogsmonument Boerderij Gijbeland

De jaarlijkse herdenking bij het oorlogsmonument bij Boerderij Gijbeland, Koekoekspad 1 te Bleskensgraaf vond vrijdag 26 mei om 10.30 uur plaats. 130 kinderen van de hoogste groepen van de beide…

Terugblik klusdag 15 april 2023

Zaterdag 15 april hadden we een Klusdag bij Boerderij Gijbeland. We waren er al vroeg bij en zagen een prachtige zonsopkomst. We hebben het terrein onkruidvrij gemaakt, een prullenbak herplaatst,…