Ga naar de inhoud

UITVERKOCHT

De auteur Gijsbert Hamoen mocht van 1960 tot 1964 de Hervormde Gemeente Oud-Alblas dienen als predikant. Sindsdien voelt hij zich zeer verbonden met het landschap en de geschiedenis van de Alblasserwaard. In die jaren merkte hij dat er over begin van de Reformatie in de plaatselijke kerkarchieven niet veel meer te vinden is dan de namen van de plaatselijke predikanten. De auteur ontdekte dat er met name in de diverse classicale archieven veel materiaal beschikbaar is. Jarenlang heeft hij de gegevens uit deze archieven verzameld en geordend. Zo is uiteindelijk een schitterend wetenschappelijk verantwoord boek ontstaan over wat er zich rondom de Reformatie in de Alblasserwaard afspeelde.

Bestelinformatie

Alle bedragen zijn inclusief BTW, in euro en exclusief verzendkosten.

Indien een bestelling per post verzonden wordt, komen de portokosten boven op de prijs van het boek. U ziet dat terug op de eindfactuur.

Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling op te halen, dan kunt u contact opnemen met Corrie Vink-Versteeg (0184-64 12 93). Met haar kunt u een afhaallocatie afspreken.

U kunt uw boeken ook bestellen bij mevrouw E. Jongeneel-Verhoeff (0184-69 16 75) of via e-mail boekenverkoop@binnenwaard.nl.