Ga naar de inhoud

De vereniging archiveert al vele jaren originele geboorte-, trouw- en rouwkaarten. Het archief is in de loop van de jaren uitgegroeid tot vele ordners.

Het archief staat in de Polderkast in het Historisch Museum Het Voorhuis. Het is toegankelijk op verzoek voor bezoekers tijdens de openingsuren. Mensen op zoek naar hun familiegeschiedenis raadplegen de ordners regelmatig voor gegevens over de laatste honderd jaar, de oudste kaarten dateren van eind 1800.

De trouw- en rouwkaarten zijn gedigitaliseerd en ook online te raadplegen. Klik op de link in de tekst of onderaan deze pagina.
De geboortekaarten mogen helaas in verband met de wet op de persoonsgegevens nog niet op internet geplaatst worden daar ze van te recente datum zijn.

Controleert u eens de gegevens van uw familie op de site en meldt ons a.u.b. onjuistheden. U kunt deze melden aan het secretariaat. En indien u aanvullingen heeft of oude kaarten dan ontvangen we deze graag. Let wel wij verzamelen in principe de originele kaarten. U kunt de kaarten afgeven in Het Voorhuis, of bij de dorpsvertegenwoordiger in het bestuur of opsturen naar het secretariaat.