Ga naar de inhoud

Stemmen Rabo ClubSupport van 4 t/m 21 oktober

25 oktober 2021 — digitaal 24/24

Het is weer tijd om te stemmen. Van 4 tot en met 25 oktober 2021 kunt u, mits lid van Rabobank Lek en Merwede, uw stem uitbrengen op uw vereniging. Als lid hebt u van uw Rabobank inmiddels bericht ontvangen dat u kunt stemmen. Kies bij clubnaam voor Historische Vereniging Binnenwaard, of zet het filter bij categorie op ‘cultuur’ en bij plaats op ‘Bleskensgraaf’ en daar rolt ons project uit:

Afronding project stoephok bij museum Het Voorhuis, Bleskensgraaf. Met uw steun kan een oprolbare afsluiting aan de waterkant aangeschaft worden. Naast de maximale hoeveelheid stemmen die u aan onze vereniging wilt geven, adviseren wij u om uw overige stemmen uit te brengen op Stichting Publicaties Binnenwaard. Hun doel is: publicatie over Binnenwaard gedurende oorlogstijd met daarbij het organiseren van lezingen hierover.

Wie mogen er stemmen? Rabobankleden vanaf 12 jaar kunnen stemmen. Laat dus uw vrienden en familie ook hun stem uitbrengen.

In het jaar 2020 hebben ruim 19.000 leden uit Zuid-Holland gestemd. Toen is er 15 miljoen euro verdeeld onder clubs en verenigingen.

Toekomstige activiteiten

Alle activiteiten