Ga naar de inhoud

De Historische Vereniging Binnenwaard telt  ruim 1000 leden. Om de doelstellingen en de activiteiten te kunnen continueren, wordt ook uw lidmaatschap op prijs gesteld.

Een lidmaatschap kost € 15,00 per jaar en u ontvangt het verenigingsblad De Binnenwaard gratis, exclusief portokosten. Daarnaast hebt u gratis toegang tot de maandelijkse lezingen. Bovendien krijgt u korting op de boeken die door de vereniging zijn uitgegeven. Een verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van dat jaar.

Aanmelden

Hierbij geef ik mij op als lid van Historische Vereniging Binnenwaard.

  Persoons- en adresgegevens

  Dhr.Mevr.Fam.

  Contactgegevens

  JaNee

  Intresses

  Monumenten en bebouwingKerkelijke geschiedenisStreekgeschiedenisGenealogieGebruiksvoorwerpenStreekdrachtDialectBodemonderzoekFoto's en prentbriefkaarten

  Deelname

  Actief belangstellendNiet-actief belangstellend

  Verenigingsblad

  Sinds haar oprichting geeft de Historische Vereniging Binnenwaard een verenigingsblad uit. Dit blad wordt voornamelijk gevuld door leden, die door middel van dit blad hun kennis, interesse en herinneringen willen delen.

  De artikelen zijn zonder enige vorm van correctie uit het verenigingsblad overgenomen.

  In de loop van de tijd zullen diverse artikelen uit het verenigingsblad op onze site verschijnen. Dit is een tijdrovend werk. Wij vragen uw geduld tot dat alle uitgaven ingescand en geplaatst zijn. Vrijwilligers, die hieraan willen meewerken zijn welkom. U kunt zich melden via via het contactformulier.

  Adreswijziging

  Adreswijzigingen graag schriftelijk per post of per mail drie weken van tevoren verzenden naar het secretariaat van de vereniging of via het contactformulier.

  Lidmaatschap opzeggen

  Om het lidmaatschap van de Historische Vereniging Binnenwaard op te zeggen, hanteren we een opzegtermijn van een maand. Opzeggen vindt schriftelijk plaats uiterlijk voor 30 november van het lopend verenigingsjaar. De opzegging wordt verstuurd naar het secretariaat van de vereniging. Een opzegging per e-mail is geldig als deze uiterlijk op 30 november verstuurd is en na een bevestiging van ontvangst van de vereniging.