Ga naar de inhoud

Bijeenkomst oud-gedecoreerden uit Bleskensgraaf en Wijngaarden

Voor de tweede keer hebben de Oranjeverenigingen van Bleskensgraaf en Wijngaarden de handen ineen geslagen en een bijeenkomst georganiseerd voor de oud-gedecoreerden uit Bleskensgraaf en Wijngaarden.

Dit keer vond de bijeenkomst plaats in ’t Wingerdshof in Wijngaarden en wel op zaterdagmiddag 4 mei.

Het was een druk bezochte middag en er werden vele geanimeerde gesprekken gevoerd. Burgemeester Theo Segers was ook aanwezig en hield een speech.

Op verzoek van de Oranjeverenigingen gaf ook de HVB acte de présence met een speech van Jan Boele, een kort filmpje over wassen in vroeger tijden en tafels met daarop enkele fotoboeken en boeken met knipsels, kwartaalbladen uit de beginperiode, flyers en boeken, uitgegeven door de Stichting Publicaties Binnenwaard.

Dit jaar zijn er helaas geen mensen uit Bleskensgraaf en Wijngaarden die een lintje hebben gekregen.

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Open Monumentendag 14 september 2024

De Open Monumenten 2024 komt weer op de radar. Dit  jaar is het thema Netwerken, routes en verbindingen. De zes samenwerkende Historische Verenigingen in Molenlanden en de SIMAV  bereiden een…

Sparen bij Jumbo Slingerland Molenaarsgraaf

Wat een prachtige actie bij Jumbo Slingerland Molenaarsgraaf: B’tjes sparen voor goede doelen in Molenaarsgraaf en omgeving. Ook onze Historische Vereniging Binnenwaard heeft zich aangemeld en doet mee. Hoe werkt…