Ga naar de inhoud

Terugblik Oldtimerdag Binnenwaard en 10 jaar Museum Het Voorhuis

Tien jaar geleden gingen de deuren van museum Het Voorhuis open. Dat werd gevierd met de Oldtimerrit en diverse activiteiten in en om Het Voorhuis op zaterdag 22 april 2017.
Op die dag vertrok een lange stoet van 75 oldtimers vanaf museum Het Voorhuis in Bleskensgraaf voor een tocht door de Alblasserwaard. De deelnemers genoten van de rit en diverse historische plaatsen langs de rondrit zoals bij dieselgemaal Over- en Neder-Slingeland in Giessenburg.

Ruim 600 bezoekers kwamen op de activiteiten af. Het was een geweldig succes!

Bekijk hier een filmpje van de oltimerrit.

Ook op deze dag namen Burgemeester Dirk van der Borg van de gemeente Molenwaard en Jan Kroos, clustermanager van de Gasunie de overtoom bij het Alblasserbos als onderdeel van het Vaarroutenetwerk Alblasserwaard en Vijfheerenlanden in gebruik.

 

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Open monumentedag 10 september 2022

Deze dag openen weer veel monumenten in Nederland de deuren. Bij deze monumenten zal de blauwe nieuwe vlag buiten hangen. Aanmelden U kunt aanmelden voor drie bijzondere openstellingen waarvoor de…

Terugblik herdenking bij oorlogsmonument

Op vrijdag 3 juni 2022 waren ongeveer 100 leerlingen van de hoogste groepen van de School met de Bijbel en De Stapsteen uit Bleskensgraaf met hun leerkrachten aanwezig bij het…