Ga naar de inhoud

Terugblik Oldtimerdag Binnenwaard en 10 jaar Museum Het Voorhuis

Tien jaar geleden gingen de deuren van museum Het Voorhuis open. Dat werd gevierd met de Oldtimerrit en diverse activiteiten in en om Het Voorhuis op zaterdag 22 april 2017.
Op die dag vertrok een lange stoet van 75 oldtimers vanaf museum Het Voorhuis in Bleskensgraaf voor een tocht door de Alblasserwaard. De deelnemers genoten van de rit en diverse historische plaatsen langs de rondrit zoals bij dieselgemaal Over- en Neder-Slingeland in Giessenburg.

Ruim 600 bezoekers kwamen op de activiteiten af. Het was een geweldig succes!

Bekijk hier een filmpje van de oltimerrit.

Ook op deze dag namen Burgemeester Dirk van der Borg van de gemeente Molenwaard en Jan Kroos, clustermanager van de Gasunie de overtoom bij het Alblasserbos als onderdeel van het Vaarroutenetwerk Alblasserwaard en Vijfheerenlanden in gebruik.

 

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Sparen bij Jumbo Slingerland MOlenaarsgraaf

Wat een prachtige actie bij Jumbo Slingerland Molenaarsgraaf: B’tjes sparen voor goede doelen in Molenaarsgraaf en omgeving. Ook onze Historische Vereniging Binnenwaard heeft zich aangemeld en doet mee. Hoe werkt…

Uitnodiging eerste lezing 2024

Het bestuur nodigt u graag uit voor een eerste lezing in het nieuwe jaar 2024, en wel op donderdag 18 januari om 20.00 uur in de Spil, Willem van den…