Ga naar de inhoud

Stem HvB voor Rabo ClubSupport

Sinds gisteren, maandag 4 september, tot en met dinsdag 26 september kunnen leden van Rabobank Lek en Merwede weer stemmen voor de Rabo ClubSupport actie ter ondersteuning van lokale verenigingen en clubs. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag dat een vereniging of club ontvangt. Vorig jaar heeft u ons royaal gesteund en mochten wij het prachtige bedrag van € 750,00 in ontvangst nemen.

Natuurlijk doen wij ook nu weer mee. Ook dit jaar willen wij het te ontvangen bedrag bestemmen voor verdere uitbreiding van de digitale presentatie in ons museum. De schermen vergemakkelijken het doorgeven van informatie, over ‘vaste’ elementen, maar ook over expositie-onderdelen. De kuiperij en de opkamer zijn al voorzien van een dergelijk scherm, maar het is de wens om alle ruimten van een digitaal scherm te voorzien.

Hoe werkt het?

  • Log in via internetbankieren of de app
  • Er opent zich automatisch een scherm van Rabo ClubSupport
  • Klik daarop
  • U kunt stemmen op 3 deelnemers, 1 stem per vereniging / club
  • U vindt ons onder Historische Vereniging Binnenwaard

Mogen wij weer op uw stem rekenen? Bij voorbaat hartelijk dank.

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Herdenking oorlogsmonument Boerderij Gijbeland

Op vrijdagmorgen 31 mei vond de jaarlijkse herdenking bij het oorlogsmonument bij Boerderij Gijbeland aan het Koekoekspad te Bleskensgraaf plaats. Ruim 100 kinderen van de hoogste groepen van de beide…

4 juni Museum Het Voorhuis gesloten

Dinsdagmiddag is Museum Het Voorhuis gelsoten wegens expositiewisseling.Zaterdag 8 juni is de nieuwe expositie ‘Meten is weten’ te bezoeken. Hartelijk welkom!

Open Monumentendag 14 september 2024

De Open Monumenten 2024 komt weer op de radar. Dit  jaar is het thema Netwerken, routes en verbindingen. De zes samenwerkende Historische Verenigingen in Molenlanden en de SIMAV  bereiden een…