Ga naar de inhoud

Terugblik Boerderijdag op 8 september 2018 bij Boerderij Gijbeland

De Boerderijdag bij Boerderij Gijbeland 1 in Bleskensgraaf was een groot succes! Dit tweejaarlijkse evenement op de 2e zaterdag van september trok weer honderden bezoekers. Er was dan ook voor iedereen wat te doen.

Een greep uit de activiteiten: De gehele boerderij was geopend en kon bekeken worden. In Het Voorhuis was de laatste gelegenheid de expositie Gouden Herinneringen te bekijken. Om 11.00 en 13.00 uur verzorgde Ditty van Drenth een workshop Verhalen schrijven. Er was een brocantekraam met prachtige oude gebruiksvoorwerpen en andere artikelen.

In de tuin van kinderopvang Wasko waren kinderspelen. Kinderen konden pony rijden en er waren presentaties waar de pony’s op muziek reden. Op het parkeerterrein was de streekmarkt waar tal van streekproducten te koop waren in oude foodtrucks. Een grote hoeveelheid oude trucks was aanwezig.

Natuurlijk was er weer een papeetwedstrijd met mooie prijzen voor kinderen en voor volwassenen.

Zangkoor O en U trad op.

Een aantal ouderen uit Graafzicht was al maanden aan het breien voor de markt.
Ze verkochten de mooiste breiwerken.

 

De dag aan het Koekoekspad te Bleskensgraaf begon om 10.00 uur en liep door tot 16.00 uur. Ook de Open Monumentendag van 8 september 2018 trok vele bezoekers naar Boerderij Gijbeland en Het Voorhuis.

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Open monumentedag 10 september 2022

Deze dag openen weer veel monumenten in Nederland de deuren. Bij deze monumenten zal de blauwe nieuwe vlag buiten hangen. Aanmelden U kunt aanmelden voor drie bijzondere openstellingen waarvoor de…

Terugblik herdenking bij oorlogsmonument

Op vrijdag 3 juni 2022 waren ongeveer 100 leerlingen van de hoogste groepen van de School met de Bijbel en De Stapsteen uit Bleskensgraaf met hun leerkrachten aanwezig bij het…