Ga naar de inhoud

Binnenwaard Bromfietsdag: geannuleerd

14 april 2018 — 10.00

Velen hebben zich inmiddels aangemeld voor de Bromfietsdag van 14 april 2018 die zou starten bij Boerderij Gijbeland in Bleskensgraaf. Helaas moeten wij u meedelen dat deze dag geannuleerd zal worden, dit omdat de touwtrekker achter deze dag op dit moment ernstig ziek is. Wij willen de Bromfietsdag daarom verschuiven naar een nader te bepalen dag in 2019. Wij houden u op de hoogte over de precieze datum. Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze situatie.

Dit jaar bestaat de Historische Vereniging Binnenwaard 35 jaar. Ter gelegenheid van dit lustrum organiseert men naast andere activiteiten een bromfietsdag.

Batavus bromfiets van Walter Hendriks uit Langenboom (toestemming verleend aan HvB)

Op 14 april kunnen bezitters van historische bromfietsen hun tweewielers aan het publiek tonen. De dag begint om 10.00 uur bij museum “Het Voorhuis”, Koekoekspad 1  te Bleskensgraaf. Om 11.00 uur vertrekken de bromfietsen voor een rondrit door de regio, waarbij onder andere een historisch dieselgemaal wordt bezocht, dat speciaal deze dag in bedrijf zal zijn. Deelname is alleen mogelijk als men zich tijdig aanmeldt en de bromfiets ouder is dan 40 jaar. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd en de lunch is gratis.

U kunt zich opgeven door het aanmeldingsformulier Bromfietsdag uiterlijk 7 april in te vullen en te retourneren naar het secretariaat. Download hier het aanmeldingsformulier om als bijlage  te mailen naar het secretariaat.

Toekomstige activiteiten

Alle activiteiten