Ga naar de inhoud

Creatieve schrijfworkshop

30 juni 2018 — 13.00 uur, inloop 12.30

Sinds juni 2017 organiseert de Schrijfherberg maandelijks op de laatste vrijdagmiddag van de maand, met uitzondering van feestdagen, een creatieve schrijfworkshop in restaurant ‘De Burgemeester’ in Bleskensgraaf.

Op zaterdag 30 juni organiseert de Schrijfherberg een creatieve schrijfworkshop in museum Het Voorhuis in Bleskensgraaf. We gaan aan de slag met het thema ‘Gouden Herinneringen’. Alle deelnemers gaan gegarandeerd met zelfgeschreven gedichten naar huis.

Via eenvoudige schrijfoefeningen vertrouwen de schrijvers hun gedachten toe aan het papier. Deze schrijfvorm resulteert in bijzondere, verrassende gedichten Tijdens de schrijfworkshop dragen de deelnemers ook hun schrijfsels aan elkaar voor. Op deze manier wordt er een stem gegeven aan dat, wat van binnen leeft. De meerwaarde om samen te schrijven is de verbinding die er vanzelf ontstaat tijdens de uitwisseling van de intuïtieve schrijfcreaties.

De schrijfworkshops worden verzorgd door schrijfcoach Ditty van Drenth. Ze schrijft wekelijks voor weekkrant De Merwestreek. Haar verhalen zijn gepubliceerd in de verhalenbundels Zwart Licht, Stille Getuigen en Soms Niet.

De creatieve schrijfworkshop begint zaterdag 30 juni om 13 uur, duurt 5 kwartier en kost € 10 per persoon (inclusief schrijfmateriaal, één consumptie en entree voor het museum). Opgeven kan via secretariaat of via 0184-422749.

Toekomstige activiteiten

Alle activiteiten