Ga naar de inhoud

Kortavond met Kees Stolk

08 januari 2020 — inloop 19.30 uur, aanvang 20.00

Op woensdag 8 januari 2020 vertelt Kees Stolk over zijn bijzondere collectie Bijbels die hij in museum Het Voorhuis tentoonstelt. De avond begint om 20.00 uur en de koffie staat om 19.30 uur klaar.

Heel veel verschillende Bijbels, in vele uitvoeringen, zijn te zien bij deze tentoonstelling in Het Voorhuis in Bleskensgraaf. Kees Stolk is deskundig op dit terrein. Tientallen verhalen en anekdotes komen naar boven als hij aan het woord is. Tijdens deze interactieve avond kunt u luisteren, is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de Bijbels en kunt u de expositie bekijken.

We ontvangen u met een kopje koffie of thee en we sluiten de avond af met een glaasje boerenjongens of boerenmeisjes of een glaasje advocaat.
Omdat de zitplaatsen beperkt zijn, moet u zich vooraf aanmelden bij het secretariaat per telefoon: 0184-422749 of per e-mail: secretariaat@binnenwaard.nl. Aanmelden voor 5 januari 2020.
De entree voor deze avond bedraagt € 5- voor leden en voor niet-leden € 7,50 per persoon. Graag contant betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Toekomstige activiteiten

Alle activiteiten