Ga naar de inhoud

Museumdag 6 april: museum hele dag open

06 april 2024 — 10.30-16.30

Staat een bezoek aan museum Het Voorhuis op uw wensenlijstje? Dan is zaterdag 6 april het moment om een bezoek te brengen aan het museum in Bleskensgraaf. In het kader van de museumweek  is  Het Voorhuis  10.00 tot 16.30 uur geopend en is voor alle bezoekers gratis toegankelijk.

Voor deze dag zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd. In het kader van de huidige expositie Hoeden van Toen en Nu toont Adri Bezemer een serie hoeden van hout. Bovendien demonstreert hij  hij de hele dag zijn hobby houtdraaien in de kuiperij. Tevens zijn er handgemaakte kunstwerken van hem te koop.

Als u de foto’s van het 40-jarig jubileum die in de dorpen Oud-Alblas, Wijngaarden, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf/Brandwijk, Ottoland en Goudriaan zijn gepresenteerd, heeft gemist of juist nog een keer wil bekijken: de hele dag is er een doorlopende fotopresentatie.

Vanaf 10.30 uur kunt u ieder uur in de middenkamer aanschuiven voor een mini high tea/mini high coffee. De kosten hiervoor zijn 8 euro per persoon. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Verder zijn er streekboeken te koop voor kleine prijsjes.

Toekomstige activiteiten

Alle activiteiten