Ga naar de inhoud

Oriëntatieavond voor nieuwe vrijwilligers

26 november 2019 — tussen 20.00 en 21.30 uur

Op dit moment is er ruimte in het bestuur van de Historische Vereniging Binnenwaard om mensen in te zetten voor administratieve taken, het maken van activiteitsplanningen, het onderhouden van contacten binnen de vereniging, het onderhouden van externe contacten en het maken van nieuwsbrieven.

Wij zijn op zoek naar mensen die belangstelling hebben voor de cultuurhistorie van ons gebied, ervaring hebben met het werken op een computer, taalkundig uit de voeten kunnen, plezier hebben in het maken van de maandelijkse nieuwsbrieven, gemakkelijk contacten kunnen leggen en die afkomstig zijn uit het werkgebied van de Historische Vereniging Binnenwaard. Dat betreft de dorpen Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottolande , Oud-Alblas en Wijngaarden.

Wij bieden een bruisende vereniging die regelmatig activiteiten organiseert. Veel zeer betrokken vrijwilligers zetten zich op allerlei terreinen in voor de vereniging. Het bestuur is divers van samenstelling en achtergrond en altijd beried om te ondersteunen.

Natuurlijk snappen we dat het bovenstaande lijstje niet op één persoon van toepassing kan zijn. Vindt u één of meer van deze werkzaamheden leuk om te doen of kent ue iemand die dit zou willen doen dan nodigen we u uit op onze open avond op dinsdag 26 november tussen 20.00 en 21.30 uur in museum Het Voorhuis. Komt u gerust langs, de koffie staat klaar!

Toekomstige activiteiten

Alle activiteiten