Ga naar de inhoud

Themadag: J.W. Ooms en andere schrijvers van streekromans

21 maart 2015 — 10.00

Op zaterdag 21 maart 2015 organiseert het bestuur van de J.W. Ooms Stichting in samenwerking met de Historische Vereniging Binnenwaard een bijzondere dag waarop het leven en werk van streekschrijver J.W. Ooms centraal zal staan. Ook andere streekschrijvers komen aan bod.

Hoe ziet het programma van die dag eruit?

Historisch Museum het Voorhuis met daarin de Oomskamer is op die dag van 10.00 uur tot 16.30 uur geopend. Bezoekers kunnen boeken van streekschrijver J.W. Ooms, Cees Baardman, Jo van Dorp-Ypma, Herman de Man en Piet de Rover meebrengen om onderling te ruilen, te kopen of te verkopen. Ook de gesigneerde biografie, J.W. Ooms. Een biografie, is op die dag voor de speciale prijs van € 12,50 verkrijgbaar.

Om 11.00 uur en om 13.30 uur houdt de auteur van de biografie, Jan Boele, een lezing over het leven en werk van J.W. Ooms. Gedurende de gehele dag kunt u in de Oomskamer de nieuwe expositie met nog niet eerder tentoongestelde materialen, waaronder schilderijen, tekeningen en aquarellen bekijken.

De entree op deze dag is gratis en u ontvangt bovendien gratis een kop koffie of thee. Het belooft net als vorig jaar weer een bijzondere dag te worden met een mooi programma.

U bent welkom op 21 maart 2015 van 10.00 tot 16.30 uur in Het Voorhuis, Koekoekspad 1 te Bleskensgraaf. Meer informatie vindt u op www.jwooms.nl.

 

Toekomstige activiteiten

Alle activiteiten