Ga naar de inhoud

Doe mee – Fotowedstrijd Binnenwaard in Beeld

Dit voorjaar geen stickers plakken maar zelf plaatjes maken met het thema Verleden en Heden: een fotowedstrijd. En iedereen kan meedoen.

Er wordt deze maanden zoveel gewandeld en gefietst. We wonen in zo’n prachtig gebied en vaak hoor je zeggen: Moet je kijken wat mooi! Het is waard is om dit te koesteren, te beleven en op beeld vast te leggen.

Het gaat om foto’s, gemaakt in en om de dorpen Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas en Wijngaarden. Het mag gaan over landschap, natuur, bebouwing en streekeigen elementen.

U kunt uw foto’s tot 15 april 2021 inzenden onder vermelding van uw naam en de plaats waar de foto’s zijn genomen. Dat kan digitaal naar secretariaat@binnenwaard.nl. of te appen naar telefoonnummer 06 5107 0021.

De foto’s zullen na inzending te zien zijn op onze website zodat iedereen kan meegenieten. U geeft met het insturen van uw foto’s toestemming aan de Historische Vereniging Binnenwaard de foto’s met bronvermelding te gebruiken voor publicatie.

Een deskundige jury zal per dorp de beste foto kiezen en daar hangt natuurlijk een leuk prijsje aan.

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Open monumentedag 10 september 2022

Deze dag openen weer veel monumenten in Nederland de deuren. Bij deze monumenten zal de blauwe nieuwe vlag buiten hangen. Aanmelden U kunt aanmelden voor drie bijzondere openstellingen waarvoor de…

Terugblik herdenking bij oorlogsmonument

Op vrijdag 3 juni 2022 waren ongeveer 100 leerlingen van de hoogste groepen van de School met de Bijbel en De Stapsteen uit Bleskensgraaf met hun leerkrachten aanwezig bij het…