Ga naar de inhoud

Museumbezoek is weer mogelijk

Het Voorhuis is zo ingericht dat u veilig de tentoonstelling kunt bekijken.In het museum is de looproute aangegeven. U komt binnen via de normale entree en vertrekt via de kuiperij. er is nu enkele weken proefgedraaid, dat is goed gegaan. Het is wennen voor de medewerkers, het zal wennen zijn voor u. Als we met elkaar opletten gaat alles goed.

Zoals in alle musea nu gebruikelijk is, moet u ook voor Het Voorhuis een tijdstip reserveren. Dat kan telefonisch op 06-51070021 op zaterdagmorgen tussen 10.00 en 13.00 uur via het telefoonnummer . U kunt voor dezelfde dag of voor een volgende zaterdag reserveren. Met u wordt een tijdstip voor bezoek afgesproken.
Bezoek zonder reservering kan wel, maar dan loopt u het risico dat u niet direct naar binnen kunt. Bij aankomst worden de contactgegevens opgenomen.

Bij de reservering of bezoek worden de verplichte vragen gesteld aan u: persoonsgegevens, vragen over de gezondheid, aantal personen, wonend onder één dak e.d. De persoonsgegevens worden maximaal 4 weken bewaard.

NB: Als er geen reserveringen zijn, worden de suppoosten afgebelden is het museum gesloten. Reserveren is altijd veiliger.

Consumpties
Als het terras gebruikt kan worden, is koffie/thee drinken mogelijk. Binnen koffie drinken is alleen mogelijk als er weinig bezoekers zijn. De loopruimte wordt door gebruik van de grote koffietafel namelijk te beperkt.
Andere aankopen kunt u doen aan het begin of einde van uw bezoek of na overleg met de suppoost.

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Museum Het Voorhuis gesloten op 6 juni

I.v.m. wisseling van expositie is Museum Het Voorhuis gelsoten op dinsdag 6 juni. Zaterdag 10 juni bent u van harte welkom om Museum Het Voorhuis te bezoeken waar dan de…

Herdenking Oorlogsmonument Boerderij Gijbeland

De jaarlijkse herdenking bij het oorlogsmonument bij Boerderij Gijbeland, Koekoekspad 1 te Bleskensgraaf vond vrijdag 26 mei om 10.30 uur plaats. 130 kinderen van de hoogste groepen van de beide…

Terugblik klusdag 15 april 2023

Zaterdag 15 april hadden we een Klusdag bij Boerderij Gijbeland. We waren er al vroeg bij en zagen een prachtige zonsopkomst. We hebben het terrein onkruidvrij gemaakt, een prullenbak herplaatst,…