Ga naar de inhoud

Opening expositie INSLAG

Op zaterdag 5 maart 2016 opende Elganan Jelsma van Bureau PubArt de expositie INSLAG in museum Het Voorhuis in Bleskensgraaf. Zij is zelf ook één van de kunstenaars die met een oude keukendoek als basismateriaal aan de slag is gegaan om hiervan een kunstwerk te maken. Zo krijgt een oud voorwerp een nieuwe betekenis in het heden.

Maar liefst 21 kunstenaars hebben, ieder op hun eigen manier, een prachtige kunstuiting gemaakt. Het is indrukwekkend en heel mooi. Het nodigt uit om langs te komen en er eens even bij stil te staan. Laat de kunstwerken maar eens even op je inwerken!

Bij de expositie is een mooie catalogus gemaakt waarin alle kunstwerken zijn afgebeeld met een toelichting van elke kunstenaar. Deze catalogus is, zolang de voorraad strekt, gratis beschikbaar voor elke bezoeker.

 

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Open monumentedag 10 september 2022

Deze dag openen weer veel monumenten in Nederland de deuren. Bij deze monumenten zal de blauwe nieuwe vlag buiten hangen. Aanmelden U kunt aanmelden voor drie bijzondere openstellingen waarvoor de…

Terugblik herdenking bij oorlogsmonument

Op vrijdag 3 juni 2022 waren ongeveer 100 leerlingen van de hoogste groepen van de School met de Bijbel en De Stapsteen uit Bleskensgraaf met hun leerkrachten aanwezig bij het…