Ga naar de inhoud

Welkom op onze fotomiddagen / -avonden in oktober en november 2023

Het 40-jarig bestaan van Historische Vereniging Binnenwaard willen we dit najaar graag samen met u vieren.

Leden en niet-leden van de vereniging hebben veel foto’s verzameld van de dorpen van De Binnenwaard. Het gaaat om plaatjes van na de Tweede Wereldoorlog tot ongeveer 1983, het oprichtingsjaar van Historische Vereniging Binnenwaard.

Zowel in de middag als in de avond wordt een fotopresentatie verzorgd. Vanaf 13.30 uur is de inloop en om 14.00 uur zal de middagpresentatie starten. In de avond zullen dezelfde plaatjes nog een keer worden vertoond. De inloop is vanaf 19.30 uur en dan wordt om 20.00 uur gestart met de presentatie.

Het staat u natuurlijk vrij om op meerdere dagen aanwezig te zijn. Stel dat u bent geboren in Wijngaarden en u woont nu in Molenaarsgraaf, dan wilt u misschien genieten van foto’s van beide dorpen.

We kijken uit naar uw komst.

Bleskensgraaf, De Spil: dinsdag 3 oktober
Wijngaarden, ’t Wingerdse Hof : vrijdag 6 oktober
Oud-Alblas, De Beemd: dinsdag 10 oktober
Brandwijk en Molenaarsgraaf, Gereformeerde Kerk: donderdag 12 oktober
Ottoland, Het Dorpshuis: woensdag 8 november
Goudriaan, Mulitstee: donderdag 9 november

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Herdenking oorlogsmonument Boerderij Gijbeland

Op vrijdagmorgen 31 mei vond de jaarlijkse herdenking bij het oorlogsmonument bij Boerderij Gijbeland aan het Koekoekspad te Bleskensgraaf plaats. Ruim 100 kinderen van de hoogste groepen van de beide…

4 juni Museum Het Voorhuis gesloten

Dinsdagmiddag is Museum Het Voorhuis gelsoten wegens expositiewisseling.Zaterdag 8 juni is de nieuwe expositie ‘Meten is weten’ te bezoeken. Hartelijk welkom!

Open Monumentendag 14 september 2024

De Open Monumenten 2024 komt weer op de radar. Dit  jaar is het thema Netwerken, routes en verbindingen. De zes samenwerkende Historische Verenigingen in Molenlanden en de SIMAV  bereiden een…