Ga naar de inhoud

Welkom op onze fotomiddagen / -avonden in oktober en november 2023

Het 40-jarig bestaan van Historische Vereniging Binnenwaard willen we dit najaar graag samen met u vieren.

Leden en niet-leden van de vereniging hebben veel foto’s verzameld van de dorpen van De Binnenwaard. Het gaaat om plaatjes van na de Tweede Wereldoorlog tot ongeveer 1983, het oprichtingsjaar van Historische Vereniging Binnenwaard.

Zowel in de middag als in de avond wordt een fotopresentatie verzorgd. Vanaf 13.30 uur is de inloop en om 14.00 uur zal de middagpresentatie starten. In de avond zullen dezelfde plaatjes nog een keer worden vertoond. De inloop is vanaf 19.30 uur en dan wordt om 20.00 uur gestart met de presentatie.

Het staat u natuurlijk vrij om op meerdere dagen aanwezig te zijn. Stel dat u bent geboren in Wijngaarden en u woont nu in Molenaarsgraaf, dan wilt u misschien genieten van foto’s van beide dorpen.

We kijken uit naar uw komst.

Bleskensgraaf, De Spil: dinsdag 3 oktober
Wijngaarden, ’t Wingerdse Hof : vrijdag 6 oktober
Oud-Alblas, De Beemd: dinsdag 10 oktober
Brandwijk en Molenaarsgraaf, Gereformeerde Kerk: donderdag 12 oktober
Ottoland, Het Dorpshuis: woensdag 8 november
Goudriaan, Mulitstee: donderdag 9 november

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Uitnodiging eerste lezing 2024

Het bestuur nodigt u graag uit voor een eerste lezing in het nieuwe jaar 2024, en wel op donderdag 18 januari om 20.00 uur in de Spil, Willem van den…

Terugblik concert Flutamuze

Op vrijdagavond 24 november 2023 verzorgde ensemble Flutamuze een prachtig huiskamerconcert in museum Het Voorhuis. Ze hadden een speciaal concert samengesteld met prachtige stukken in het kader van het 40-jarig…