Ga naar de inhoud

Open Monumentendag 12 september 2020

Dit jaar hebben de samenwerkende historische verenigingen in Molenlanden gekozen voor een alternatieve opzet van Open Monumentendag 2020. Dit jaar niet binnen kijken, maar buiten blijven. Er is een route gemaakt langs monumenten en bezienswaardigheden met de naam Waard om te bekijken.
Na installatie van de iziTravel app op uw smartphone, ziet u informatie over het pand waar u langs komt op uw beeldscherm verschijnen. Ook op een tablet met gps werkt de app.
Het gebruik van de smartphone is (mede door de bezoekbeperkingen) flink toegenomen. Veel mensen WhatsAppen en videobellen met familie. Daarom heeft de commissie het aangedurfd deze routeapp op te zetten.

Klik hier voor meer informatie over de Open Monumentendag 2020

Geen smartphone of eerst bekijken
De informatie is ook beschikbaar op deze website of op de website van het Historische Collectief Molenlanden www.hcmolenlanden.nl.

Gerelateerde berichten

Alle nieuwsberichten

Lezing “Mijn leraar vertelde eens

Het bestuur nodigt u graag uit voor de lezing op donderdag 27 oktober (LET op: 4e donderdag van de maand) in ’t Wingerds Hof, Dorpsstraat 31 te Wijngaarden Aanvang: 20.00…

Open monumentedag 10 september 2022

Deze dag openen weer veel monumenten in Nederland de deuren. Bij deze monumenten zal de blauwe nieuwe vlag buiten hangen. Aanmelden U kunt aanmelden voor drie bijzondere openstellingen waarvoor de…