Ga naar de inhoud

 15,00 20,00

Het boek geeft van dit middenstandsleven een schitterend overzicht van alle zeven dorpen van de gemeente Graafstroom: Oud-Alblas, Bleskensgraaf, Wijngaarden, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland en Goudriaan. Aan het buurtschap De Vuilendam is een apart hoofdstuk gewijd. Naast de vele tekstuele omschrijvingen van de middenstanders is er veel beeldmateriaal opgenomen, ongeveer 1250 foto’s.

Per dorp hebben enkele auteurs veel werk verzet dit stuk historie vast te leggen voor het nageslacht.

Het boek is een beschrijving geworden van het wel en wee van mensen, van middenstanders, van het dorpsleven. Van mensen die een ding gemeen hadden, door wat ze deden waren ze onafhankelijk en zelfstandig. Een redactiecommissie heeft uiteindelijk dit boek vorm gegeven.

Het boek telt 320 pagina’s in A4-formaat en is geheel in kleurendruk, gebonden en rijkelijk geïllustreerd met 1250 foto’s. De prijs van dit gebonden boek is € 15,00 voor leden van de Historische Vereniging Binnenwaard; voor niet-leden bedraagt de prijs € 20,00, exclusief portokosten.

Bestelinformatie

Alle bedragen zijn inclusief BTW, in euro en exclusief verzendkosten.

Indien een bestelling per post verzonden wordt, komen de portokosten boven op de prijs van het boek. U ziet dat terug op de eindfactuur.

Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling op te halen, dan kunt u contact opnemen met Corrie Vink-Versteeg (0184-64 12 93). Met haar kunt u een afhaallocatie afspreken.

U kunt uw boeken ook bestellen bij mevrouw E. Jongeneel-Verhoeff (0184-69 16 75) of via e-mail boekenverkoop@binnenwaard.nl.